Pečená krkovička na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Bravčové stehno na čerstvých hríboch

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Gurmánské rezne od Maňuky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod.

Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Španielska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.

Segedínsky guláš s knedľou

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.

Černohorský rezeň

Náročnosť

Bravčová krkovička pečená v majonézovom kabáte

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Mäsové fliačky

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Kapusta s mäsom na spôsob ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.

Zemiaková harmonika

Náročnosť
Čas prípravy
45 min.