už 3274 receptov

Pridaj recept

Bravčové kotlety na cesnaku

Bravčové kotlety na cesnaku

Zaradené v kategórii:
Bravčové karé

Ingrediencie:

600 g bravčového karé, 60 g oleja, 40 g hladkej múky, soľ, cesnak


Postup prípravy:

Z bravčového karé nasekáme štyri kotlety s kosťou. Zľahka ich naklepeme, okraje narežeme, posolíme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Potom ich vyberieme, olej zaprášime múkou, trošku popražíme, pridáme rozotretý cesnak a trochu podlejeme vodou. Šťavu povaríme a polejeme ňou upečené kotlety. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s uhorkou alebo so šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bravčové kotlety na rošte
Bravčové kotlety na rošte
Prírodné bravčové kotlety
Prírodné bravčové kotlety
Bravčové kotlety s pikantnou omáčkou
Bravčové kotlety s pikantnou omáčkou
Bravčové kotlety na smotane
Bravčové kotlety na smotane