už 3274 receptov

Pridaj recept

Broskyňový krém

Zaradené v kategórii:
Pudingy, krémy a peny

Ingrediencie:

3 dl sladkej smotany, 300 g broskýň, 120 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 10 piškót


Postup prípravy:

Zo smotany ušľaháme tuhý sneh. Zrelé broskyne ponoríme na chvíľu do vriacej vody, kožku z nich olúpeme, kôstky vyberieme a dužinu pretlačíme cez sito. Pridáme k ušľahanému snehu spolu s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom a mletými piškótami. Všetko spolu zamiešame a dáme do sklenenej misy. Necháme na ľade stuhnúť. Hotový krém ozdobíme zrelými štvrťkami broskýň.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Broskyňový kompót 2.
Broskyňový kompót 2.
Mandľový krém 1.
Mandľový krém 1.
Broskyňové toasty
Broskyňové toasty
Čokoládový krém so šľahačkou
Čokoládový krém so šľahačkou