už 3274 receptov

Pridaj recept

Dusené teľacie mäso s karfiolom

Dusené teľacie mäso s karfiolom

Zaradené v kategórii:
Ťeľacie mäso

Ingrediencie:

100 g teľacieho mäsa, 100 g karfiolu, 10 g hladkej múky, 10 g masla, zelená petržlenová vňať, soľ


Postup prípravy:

Plátok mäsa opečieme nasucho, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Umytý, očistený a na ružičky rozobraný karfiol takisto uvaríme v troche osolenej vody do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody, osolíme, povaríme, pridáme čerstvé maslo a nakoniec do šťavy vložíme mäso s karfiolom. Hotové jedlo ochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Zaprávané teľacie mäso s karfiolom
Zaprávané teľacie mäso s karfiolom
Teľacie mäso dusené s karfiolom
Teľacie mäso dusené s karfiolom
Teľacie mäso dusené na cibuli
Teľacie mäso dusené na cibuli
Zeleninové lečo
Zeleninové lečo