už 3274 receptov

Pridaj recept

Kyslá kapusta s údeným mäsom

Kyslá kapusta s údeným mäsom

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

40 g masti, 60 g cibule, 250 g vareného údeného mäsa, 2 dl kyslej smotany, 400 g zemiakov, 400 g kyslej kapusty, soľ


Postup prípravy:

V šupe uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky. Kyslú kapustu necháme odkvapkať a pokrájame na drobno. Na masti speníme posekanú cibuľu pridáme kapustu a udusíme. Ohňovzdornú misu vymastime, poukladáme do nej vrstvu pokrájaných zemiakov, osolíme, a dáme vrstvu kapusty, na kocky pokrájané údené mäso, znova zemiaky a kapustu. Všetko polejeme kyslou smotanou, vložíme do rúry a udusíme do mäkka.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s údeným mäsom
Zapečená kapusta s údeným mäsom
Zapečená kapusta s údeným mäsom