už 3274 receptov

Pridaj recept

Lahôdkové rezne v alobale

Lahôdkové rezne v alobale

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

4 bravčové rezne, soľ, alobal, 40 g údenej slaniny, 4 rezne pravej sviečkovej, soľ, 2 strúčiky cesnaku, horčica, mleté čierne korenie, mletá paprika, 800 g zemiakov, 60 g masla, rasca, kečup


Postup prípravy:

Bravčové rezne, naklepeme, osolíme a necháme chvíľu odležať. Pripravíme si 4 väčšie kusy alobalu, do ktorých uložíme plátky slaniny, na ne uložíme sviečkové rezne. Tie natrieme rozotretým cesnakom, horčicou a mletým čiernym korením. Na sviečkové rezne položíme bravčové rezne, ktoré natrieme mletou paprikou a navrch dáme olúpané a na plátky pokrájané zemiaky, ktoré osolíme, pokvapkáme maslom a posypeme rascou. Takto pripravené dobre zabalíme do alobalu tak, aby pri pečeni nevytekala šťava. Pečieme v rúre na suchom plechu pri miernej teplote asi 1 – 1 ½ hodiny. Rezne na tanieri polievame kečupom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne s čerstvými hríbmi v alobale
Bravčové rezne s čerstvými hríbmi v alobale
Teľacie rezne so sardelovou pastou v alobale
Teľacie rezne so sardelovou pastou v alobale
Rezy zo sviečkovice v alobale
Rezy zo sviečkovice v alobale