už 3274 receptov

Pridaj recept

Rybacie filé na víne s ryžou

Rybacie filé na víne s ryžou

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

600 g rybacieho filé, 60 g cibule, 100 g sterilizovaného leča, 150 g ryže, 1 dl bieleho vína, 1 dl oleja, 3 – 4 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, petržlenová vňať


Postup prípravy:

Umyté a osušené rybacie filé pokrájame na porcie, osolíme a opražíme na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Mäso odložíme, na teplý tanier. Na šťave opražíme do sklovita pokrájanú cibuľu, pridáme lečo a prelisovaný cesnak. Medzitým uvaríme umytú ryžu takmer do polomäkka. Pridáme ju do hrnca so zeleninou, osolíme, okoreníme a posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou. Všetko dobre premiešame, povrch obložíme opraženou rybou a vložíme do rozohriatej rúry, kde pokrm dopečieme asi 10 minút.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou