už 3274 receptov

Pridaj recept

Teľací perkelt 4.

Teľací perkelt 4.

Zaradené v kategórii:
Ťeľacie mäso

Ingrediencie:

100 g teľacieho mäsa, 10 g hladkej múky, 10 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, soľ


Postup prípravy:

Umyté a na kocky pokrájané mäso nasucho opečieme, podlejeme vodou, osolíme, pridáme rajčiakový pretlak a dusíme. Potom zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a chvíľu povaríme. Do hotového pokrmu zamiešame olej.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Teľací perkelt 3.
Teľací perkelt 3.
Teľací perkelt 1.
Teľací perkelt 1.
Teľací perkelt 2.
Teľací perkelt 2.
Bravčový perkelt
Bravčový perkelt