už 3274 receptov

Pridaj recept

Teľacie ragú 1.

Zaradené v kategórii:
Teľacie pliecko

Ingrediencie:

320 g teľacieho mäsa z pliecka, 40 g masla, 100 g mrkvy, 50 g zeleného hrášku, 50 g kalerábu, 30 g hladkej múky, 1,5 dl mlieka, soľ, voda, zelená petržlenová vňať


Postup prípravy:

Teľacie mäso pokrájame na kocky a varíme v posolenej vode. Pred dovarením pridáme zeleninu pokrájanú na kocky. Mäso krájame na menšie kocky. Podávame s ryžou, knedľou alebo s tarhoňou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Teľacie ragú 2.
Teľacie ragú 2.
Polievka ragú
Polievka ragú
Teľacie ragú 3.
Teľacie ragú 3.
Hydinové ragú
Hydinové ragú