už 3274 receptov

Pridaj recept

Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Zaradené v kategórii:
Kuracie prsia, Chuťovky

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Ingrediencie:

2 Liptov parenice údené alebo neúdené, 20 g Liptov Masla, 1 šalotka, 1 strúčik cesnaku, 2 šalátové uhorky, 120 g kuracích pŕs pokrájaných veľmi nadrobno, 1 ČL karí korenia, soľ a mleté čierne korenie, kúsok červenej papriky pokrájanej na kocôčky, 1 PL koriandrových lístkov pokrájaných nahrubo


Postup prípravy:

Uhorku pokrájame na asi 7-8 cm kúsky, vydlabeme ich čajovou lyžičkou tak, aby zostalo dno o hrúbke asi 1 cm.
Cesnak a cibuľu opečieme na panvici na Liptov Masle, okoreníme, osolíme, pridáme kuracie mäso, karí a opekáme za stáleho miešania asi 8-10 minút.
Necháme vychladnúť a premiešame s koriandrovými lístkami. Do vydlabanej uhorky vložíme kúsok parenice, aby pokryla vnútro priemeru uhorky a plníme zmesou s kuracím mäsom. Posypeme paprikou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Plnené uhorky
Plnené uhorky
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zelerový šalát s údeným mäsom
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Baklažány plnené jahňacím mäsom
Baklažány plnené jahňacím mäsom
Cuketa plnená kuracím mäsom 1.
Cuketa plnená kuracím mäsom 1.