Baklažánová kaša

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g baklažánov
50 g paradajok
50 g oleja
soľ
ocot
mleté čierne korenie

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Umyté baklažány olúpeme a do mäkka upečieme v rúre na suchom plechu. Potom ich nožom rozotrieme, pridáme prelisované vnútro z paradajok, soľ, ocot, olej, mleté čierne korenie a dobre zamiešame. Baklažánovú kašu podávame k pečenej rybe so zemiakmi alebo k studenej večeri. Môžeme ju použiť i ako nátierku na chlieb s maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusený teľací mozog 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Klobásy na zelenine

Náročnosť

Ovocný šalát I

Náročnosť