Baklažánová kaša

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

400 g baklažánov
50 g paradajok
50 g oleja
soľ
ocot
mleté čierne korenie

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Umyté baklažány olúpeme a do mäkka upečieme v rúre na suchom plechu. Potom ich nožom rozotrieme, pridáme prelisované vnútro z paradajok, soľ, ocot, olej, mleté čierne korenie a dobre zamiešame. Baklažánovú kašu podávame k pečenej rybe so zemiakmi alebo k studenej večeri. Môžeme ju použiť i ako nátierku na chlieb s maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená