Baranie mäso v rajčiakovej kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso z vykosteného pliecka popreťahujeme prúžkami cesnaku, stočíme do rolády, previažeme niťou, osolíme, okoreníme, opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Na zvyšku oleja speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, podlejeme naberačkou horúcej vody a za občasného podlievania vodou dusíme. Keď je mäso napoly udusené, pridáme na rezance pokrájanú kapustu, rascu, na kocky pokrájané očistené zemiaky a všetko spolu udusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, odstránime niť, pokrájame ho na porcie a vložíme do kapusty, v ktorej sme rozvarili rajčiakový pretlak. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lievance

Náročnosť

Ruské pirôžky

Náročnosť

Pečené pstruhy

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zemiakové pirohy

Náročnosť