Baranie mäso v rajčiakovej kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso z vykosteného pliecka popreťahujeme prúžkami cesnaku, stočíme do rolády, previažeme niťou, osolíme, okoreníme, opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Na zvyšku oleja speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, podlejeme naberačkou horúcej vody a za občasného podlievania vodou dusíme. Keď je mäso napoly udusené, pridáme na rezance pokrájanú kapustu, rascu, na kocky pokrájané očistené zemiaky a všetko spolu udusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, odstránime niť, pokrájame ho na porcie a vložíme do kapusty, v ktorej sme rozvarili rajčiakový pretlak. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená