Bravčové mäso dusené na rajčiakoch

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Naklepané a na okrajoch narezané bravčové rezne opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu, spolu popražíme, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Pred dodusením pridáme umyté rozštvrtené rajčiaky a podusíme. Rezne vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pretrieme a vylejeme na rezne. Na zjemnenie chuti môžeme pridať trošku cukru. Podávame s ryžou, knedľou, makarónmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnený sendvič (harlekýnsky)

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Roláda podľa Karmen

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Salámové misky s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Karlovarský rezeň

Náročnosť