Bravčové mäso dusené na rajčiakoch

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané a na okrajoch narezané bravčové rezne opečieme na oleji, pridáme postrúhanú cibuľu, spolu popražíme, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Pred dodusením pridáme umyté rozštvrtené rajčiaky a podusíme. Rezne vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pretrieme a vylejeme na rezne. Na zjemnenie chuti môžeme pridať trošku cukru. Podávame s ryžou, knedľou, makarónmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapekaný karfiol 2.

Náročnosť

Jablkové želé s bazalkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hrachová polievka

Náročnosť

Zapečené hasé

Náročnosť