Bravčové na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na 30-40 g kúsky. V masti rozškvaríme na drobné kocky nakrájanú slaninu, pridáme do nej nadrobno nakrájanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Kastrólik potom z ohňa odtiahneme, pridáme papriku, mäso, soľ, Korenia a za občasného pomiešania dusíme mäso vo vlastnej šťave a neskôr ho občas podlejeme horúcou vodou. Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou, pridáme na kolieska nakrájanú papriku a o niečo neskôr na kúsky pokrájané paradajky a posekaný feferón.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená