Čokoládový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame so žĺtkami a polovicou cukru. Pridáme ušľahaný tuhý sneh z bielkov a druhej polovice cukru, soľ, postrúhanú citrónovú kôru, pomleté orechy, rozdrobené piškóty a postrúhanú čokoládu. Všetko spolu zľahka premiešame a dáme do vymastenej a strúhankou vysypanej nákypovej formy. Formu vložíme do pekáča s vodou a v mierne vyhriatej rúre pečieme. Keď je nákyp upečený, polejeme ho ovocnou šťavou. Podávame ešte teplý.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tvarohovo – ovocný kysnutý koláč

Náročnosť
Čas prípravy
50 minút

Kelová polievka s párkom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zemiaková kaša 2.

Náročnosť