Cuketové lodičky plnené mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Cukety umyte a rozkrojte po dĺžke. Lyžicou z nich vydlabte dužinu so semienkami. Tú nasekajte na menšie kúsky s paradajkou. Jemne nakrájanú cibuľku prudko opražte s mletým mäsom na panvici, kým nezačne červenieť. Primiešajte koreniny a nechajte vychladnúť. Do mäsovej zmesi primiešajte paradajku, cuketovú dužinu, kyslú smotanu a petržlenovú vňať. Naložte na cuketové lodičky, posypte nastrúhaným syrom a zapečte v rúre pre teplote 200°C zhruba 1 hodinu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená