Hovädzie plátky s miešaným kompótom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté a utierkou osušené mäso posolíme, okoreníme a upečieme na oleji do zlatista. Mäso občas podlievame šťavou zmiešanou s trochou horúcej vody. Keď je mäkké, pokrájame ho na stredne hrubé plátky, poukladáme na misu a obložíme kompótovou zmesou. Zmes pripravíme tak, že nadrobno posekané vlašské orechy opražíme na masle a pridáme na drobné kocky nakrájaný miešaný kompót. Povrch misa posypeme ešte nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená