Kurča na zelenine a hubách

Očistené kurča rozkrojíme na porcie a osolíme. Na masle opražíme pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu, pridáme porcie kurčaťa, podlejeme polievkou z masoxu a prikryté dusíme asi pol hodiny. Medzitým si pripravíme svetlú zápražku z múky a masla, rozriedime ju šťavou z kurčaťa, povaríme a precedíme na kurča. Potom postupne pridáme huby pokrájané na tenké plátky a udusené na masle, karfiol uvarený v osolenej vode a rozobratý na ružičky a posekanú zelenú petržlenovú vňať, prilejeme sladkú smotanu a všetko spolu trocha povaríme. Pred podávaním zamiešame do omáčky žĺtok rozšľahaný v studenej vode. Podávame s ryžou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ