Hovädzie závitky plnené kyslou kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z očisteného, opláchnutého, osušeného hovädzieho mäsa nakrájame tenké rezne, zľahka naklepeme, okrajové blany krátko narežeme, osolíme, položíme plnku, zvinieme, kovovou ihlicou spevníme, zvonku osolíme, obalíme v preosiatej muke a na dobre rozohriatom tuku rýchlo zo všetkých strán opečieme. Podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme do mäkka. Pred dohotovením pridáme očistené, opláchnuté, na tenké plátky pokrájané pečiarky a spolu dusíme do mäkka.
Náplň: Na malé kocky pokrájanú slaninu rozškvaríme, pridáme nakrátko pokrájanú kyslú kapustu, paradajkový pretlak a všetko spolu dobre premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená