Hydinový šalát 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a očistenú koreňovú zeleninu uvaríme v malom množstve osolenej vody. Potom ju vyberieme, pokrájame na kocky a dáme späť do vody. Pridáme očistené postrúhané jablká, pokrájané kyslé uhorky,
posekané orechy, na kocky pokrájané zvyšky pečenej hydiny, najemno postrúhaný surový zeler, pokrájaný banán, majonézu a podľa chuti citrónovú šťavu. Šalát podávame ako samostatné jedlo. Zdobíme ovocím.
Majonéza: Do rozmiešaného žĺtka so soľou prikvapkávame za stáleho miešania olej.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená