Hydinový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Umytú a očistenú koreňovú zeleninu uvaríme v malom množstve osolenej vody. Potom ju vyberieme, pokrájame na kocky a dáme späť do vody. Pridáme očistené postrúhané jablká, pokrájané kyslé uhorky, posekané orechy, na kocky pokrájané zvyšky pečenej hydiny, najemno postrúhaný surový zeler, majonézu a podľa chuti citrónovú šťavu. Šalát podávame ako samostatné jedlo.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 30, 2022 / 16:39

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená