Jarný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Hlávkový šalát umyjeme pod tečúcou vodou a rozkrájame na štvrtiny alebo osminky. Neolúpanú uhorku umyjeme a postrúhame na kolieska. Reďkovky a mrkvu opatrne zbavíme vňate a korienkov, umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Vajcia uvaríme natvrdo a rozkrájame na štvrtiny. Zeleninu uložíme na misu, posypeme nakrájanou cibuľkou a polejeme zmesou oleja, octu, horčice a soli. Podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Poľovnícke roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Tatárske bifteky

Náročnosť