Jarný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hlávkový šalát umyjeme pod tečúcou vodou a rozkrájame na štvrtiny alebo osminky. Neolúpanú uhorku umyjeme a postrúhame na kolieska. Reďkovky a mrkvu opatrne zbavíme vňate a korienkov, umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Vajcia uvaríme natvrdo a rozkrájame na štvrtiny. Zeleninu uložíme na misu, posypeme nakrájanou cibuľkou a polejeme zmesou oleja, octu, horčice a soli. Podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krvavničky s ryžou

Náročnosť

Plnené orechy

Náročnosť

Dietna kapustnica

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Rýchla zemiaková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút