Jemná hubová nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Huby nadrobno pokrájame, pokvapkáme citrónom, osolíme a podusíme na malom množstve oleja. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zriedime ju šťavou, ktorú pustili huby, niekoľkými kvapkami bieleho vína, rozšľaháme a povaríme na hustú omáčku. Do omáčky pridáme huby, soľ, zelenú petržlenovú vňať a žĺtky, zamiešame a hneď odstavíme. Natierame na opečené hrianky zo sendviča.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný patizón s cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Špargľová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kurča grilované s vínom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút