Kapor v aspiku

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú vypitvanú rybu buď pokrájame na niekoľko častí, alebo ak je menšia, vložíme v celku do vriacej vody, v ktorej sa varí očistená a pokrájaná koreňová zelenina, korenie, ocot a soľ. Rybu varíme 8-10 minút (podľa veľkosti). Po uvarení ju vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutú rybu poukladáme na misu, ozdobíme kolieskom vajca uvareného na tvrdo, kolieskami citróna, zelenou petržlenovou vňaťou, uvarenou mrkvou, zalejeme vlažným aspikom a necháme stuhnúť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čakankový šalát

Náročnosť

Polievka z kostí

Náročnosť

Plnený sendvič

Náročnosť

Syrové placky s Eidamom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút