Kapor v aspiku

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistenú vypitvanú rybu buď pokrájame na niekoľko častí, alebo ak je menšia, vložíme v celku do vriacej vody, v ktorej sa varí očistená a pokrájaná koreňová zelenina, korenie, ocot a soľ. Rybu varíme 8-10 minút (podľa veľkosti). Po uvarení ju vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutú rybu poukladáme na misu, ozdobíme kolieskom vajca uvareného na tvrdo, kolieskami citróna, zelenou petržlenovou vňaťou, uvarenou mrkvou, zalejeme vlažným aspikom a necháme stuhnúť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Holubací paprikáš

Náročnosť

Čokoládové keksy

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút