Karbonátky zo srdca

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Srdce očistím, umyjeme a povaríme vo vode, vyberieme, necháme vychladnúť a spolu so slaninou, cibuľou a namočenou a vytlačenou žemľou zomelieme. Ku zmesi pridáme vajce, soľ, mleté čierne korenie, majorán a strúhanku. Všetko spolu dobre premiešame, formujeme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a pomaly vyprážame. Podávame s varenými zemiakmi a sladkokyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Piškótové guľky

Náročnosť