Karfiolová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V mlieku rozhabarkujeme žĺtky, soľ, zázvor a múku. Spracujeme jemné hladké cestíčko, do ktorého pridáme prášok do pečiva a dobre premiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a vareškou ho zľahka zamiešame do pripraveného cestička. Omeletovú panvicu rozpálime, vytrieme masťou, nalejeme tenšiu vrstvu cestička a prudko opečieme z obidvoch strán do zlata. Pri pomalom pečení omelety stvrdnú a lámu sa. Na každú omeletu dáme karfiol podusený na masle a preložíme napoly.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená