Karfiolová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V mlieku rozhabarkujeme žĺtky, soľ, zázvor a múku. Spracujeme jemné hladké cestíčko, do ktorého pridáme prášok do pečiva a dobre premiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a vareškou ho zľahka zamiešame do pripraveného cestička. Omeletovú panvicu rozpálime, vytrieme masťou, nalejeme tenšiu vrstvu cestička a prudko opečieme z obidvoch strán do zlata. Pri pomalom pečení omelety stvrdnú a lámu sa. Na každú omeletu dáme karfiol podusený na masle a preložíme napoly.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kakaové mlieko

Náročnosť

Vyprážaná žemľa

Náročnosť

Jelenie ragú

Náročnosť

Detviansky guláš z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút