Karfiolová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V mlieku rozhabarkujeme žĺtky, soľ, zázvor a múku. Spracujeme jemné hladké cestíčko, do ktorého pridáme prášok do pečiva a dobre premiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a vareškou ho zľahka zamiešame do pripraveného cestička. Omeletovú panvicu rozpálime, vytrieme masťou, nalejeme tenšiu vrstvu cestička a prudko opečieme z obidvoch strán do zlata. Pri pomalom pečení omelety stvrdnú a lámu sa. Na každú omeletu dáme karfiol podusený na masle a preložíme napoly.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pasuľa – polievka

Náročnosť

Párkova polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

„Kaštanové“ hrudky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jelenie stehno na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút