Jahňacie mäso na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na malé kúsky a osolíme. Do kastróla dáme slaninu pokrájanú nadrobno a keď sa trocha rozškvarí, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a opražíme do ružová. Potom pridáme osolené mäso, mletú červenú papriku a dusíme, až kým sa šťava nevydusí na tuk. Mäso zaprášime múkou, podusíme, zalejeme polievkou z kostí alebo horúcou vodou, pridáme rajčiakový pretlak alebo čerstvé rajčiaky a udusíme do mäkka. Nakoniec prilejeme kyslú smotanu a ešte chvíľu povaríme. Podávame s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mandľové rožky

Náročnosť

Salámové misky s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Lievance

Náročnosť

Majonézový šalát

Náročnosť