Jahňacie mäso na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na malé kúsky a osolíme. Do kastróla dáme slaninu pokrájanú nadrobno a keď sa trocha rozškvarí, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a opražíme do ružová. Potom pridáme osolené mäso, mletú červenú papriku a dusíme, až kým sa šťava nevydusí na tuk. Mäso zaprášime múkou, podusíme, zalejeme polievkou z kostí alebo horúcou vodou, pridáme rajčiakový pretlak alebo čerstvé rajčiaky a udusíme do mäkka. Nakoniec prilejeme kyslú smotanu a ešte chvíľu povaríme. Podávame s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená