Kysnuté kapustové pagáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Múku, droždie rozdrobené v mlieku, žĺtok, cukor, soľ a uvarené pretlačené zemiaky spracujeme na tuhé cesto, pridáme posekanú kapustu, čierne korenie (cesto zredne) a necháme vykysnúť. Vykysnuté rozvaľkáme na 1 cm hrúbku a vykrajujeme pagáčiky, ktoré necháme znovu vykysnúť. Potom ich v masti vyprážame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Detviansky rezeň

Náročnosť

Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Plnený sendvič (harlekýnsky)

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút