Kysnuté kapustové pagáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Múku, droždie rozdrobené v mlieku, žĺtok, cukor, soľ a uvarené pretlačené zemiaky spracujeme na tuhé cesto, pridáme posekanú kapustu, čierne korenie (cesto zredne) a necháme vykysnúť. Vykysnuté rozvaľkáme na 1 cm hrúbku a vykrajujeme pagáčiky, ktoré necháme znovu vykysnúť. Potom ich v masti vyprážame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapečený králik

Náročnosť

Ovocný šalát s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pečený bažant 2.

Náročnosť

Cigánske rezy

Náročnosť

Krehké rezy

Náročnosť