Mäsové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zomleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme strúhanku, ktorú sme predtým namočili vo vode a vytlačili, postrúhanú cibuľu, nadrobno pokrájanú slaninu, vajce a všetko spolu dobre premiešame. Zo zmesi sformujeme malé, okrúhle krokety, ktoré obalíme múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou. Vyprážame v rozpálenej masti alebo oleji z oboch strán celkom asi 15 minút. Vyprážané poukladáme na tenké rezy sendviča a ozdobíme kolieskami cibule. Do stredu dáme trocha kečupu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chodské koláče

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Mrkvový šalát 5.

Náročnosť

Poľovnícka pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Domáca huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny