Mladé kaleráby plnené mozočkom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpané a umyté kaleráby v strede vyhĺbime, vložíme do kastróla, zalejeme vriacou vodou a uvaríme do mäkka. Mozoček zalejeme teplou vodou, po chvíli odblaníme a posekáme. V kúsku masla zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mozoček a opražíme. Osolíme, okoreníme a keď zmes trochu vychladne, vmiešame vajce a nadrobno posekanú zelenú petržlenovú vňať. Naplníme kaleráby, na každý položíme kúsok masla a vložíme do misky zapiecť. Smotanu zriedime troškou vývaru z kalerábov, podlejeme kaleráby a v stredne teplej rúre upečieme. Podávame s varenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená