Mladé kaleráby plnené mozočkom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpané a umyté kaleráby v strede vyhĺbime, vložíme do kastróla, zalejeme vriacou vodou a uvaríme do mäkka. Mozoček zalejeme teplou vodou, po chvíli odblaníme a posekáme. V kúsku masla zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mozoček a opražíme. Osolíme, okoreníme a keď zmes trochu vychladne, vmiešame vajce a nadrobno posekanú zelenú petržlenovú vňať. Naplníme kaleráby, na každý položíme kúsok masla a vložíme do misky zapiecť. Smotanu zriedime troškou vývaru z kalerábov, podlejeme kaleráby a v stredne teplej rúre upečieme. Podávame s varenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sviečkovica na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Jednoduchá suchárová knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hamburské stehno

Náročnosť