Roštenka s uhorkovým krémom

Mäso vyklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme a posypeme čiernym korením. Roštenky na oboch stranách pražíme v panvici na horúcom oleji. Uložíme ich na predhriatu misu. Výpek poprášime múkou, pridáme trochu worcesterskej omáčky, trošku vody, povaríme na hustejšiu šťavu, podľa chuti osolíme a touto šťavou podlejeme roštenky. Základnú majonézu prichutíme 1 polievkovou lyžicou horčice a trochou citrónovej šťavy. Do majonézy vmiešame šľahačku zo sladkej smotany. Do krému primiešame 8 koliesok šalátovej uhorky nakrájanej na tenké pásiky. Krém navrstvíme na roštenky a podávame so zemiakovými hranolkami.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ