Nitrianske zvitky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z mäsa nakrájame 4-5 rezňov, dobre ich rozklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme hydinovou paštétou, posypeme posekanými udusenými šampiňónmi. Rezne preložíme napoly a spojíme špáradlom. Naplnené zvitky prudko opečieme na masti, podlejeme troškou horúcej vody a dusíme pod pokrývkou 15 minút. Do šťavy pridáme scedený sterilizovaný hrášok a prehrejeme. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky posypané posekanou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená