Roštenka na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Roštenky umyjeme, osušíme, okrajové blany nakrojíme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Takto pripravené roštenky po oboch stranách prudko opečieme na rozohriatej masti. Potom ich vyberieme a vo výpeku opečieme pokrájanú cibuľu, na ktorú dáme opečené roštenky a za mierneho podlievania dusíme do polomäkka. Pridáme očistený a na drobné rezance pokrájaný zeler, kaleráby a troška paradajkového pretlaku alebo kečupu. Všetko udusíme do mäkka. Nakoniec prilejeme zátrepku z múky a smotany. Ešte spolu povaríme. Podávame s knedľou alebo so zemiakovými kroketami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená