Rybie filé na orientálny spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

750 g rybieho filé
10 g hladkej múky
50 g oleja
30 g cibule
50 g zeleru
40 g mrkvy
100 g zelenej papriky
100 g paradajok
50 g nakladaných húb
100 g baklažánu
kari korenie
strúčik cesnaku
soľ

Postup receptu

Rybie filé pokrájame na menšie kúsky (dva na jednu porciu), posolíme, poprášime múkou a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Filé potom vyberieme na pekáčik a na zvyšku oleja popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom pridáme očistenú mrkvu a zeler nakrájaný na rezance, posolíme a prikryté dusíme. Do zmäknutej zeleniny pridáme na kúsky pokrájanú papriku, baklažán, na mesiačiky pokrájané paradajky, huby, rozotretý cesnak, kari korenie, opražené filé a všetko spolu prikryté na miernom ohni podusíme 8 – 10 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená