Dusený zeler

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený a na kocky pokrájaný zeler dáme na rozpustené maslo, osolíme, trochu podlejeme vodou a dusíme. Počas dusenia zeler podlievame horúcou vodou, aby sa neprerušil var. Udusený zeler zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec podľa chuti pridáme cukor. Zeler možno pripraviť aj bez múky – prírodný.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kokosové rezy s medom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pečeňová omáčka

Náročnosť

Rajčiaková polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekané vajcia

Náročnosť