Šampiňónové pampúšiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Tvrdé čerstvé šampiňónové hlavičky očistíme a olúpeme. Polovicu hlavičiek naplníme plnkou, prikryjeme druhou polovicou hlavičiek a spojíme špáradlami. Pripravené hlavičky ponamáčame v hustejšom cestičku a v horúcom oleji vypražíme z oboch strán do červená.
Plnka: Na masle a cibuli podusíme nožičky šampiňónov pokrájané nadrobno a zomleté mäso. Potom zmes premiešame s vajcami a postrúhaným syrom, okoreníme a osolíme.
Cestíčko: Vajcia rozmiešame s mliekom, postupne pridáme múku a postrúhaný syr, osolíme a vymiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená