Slepačia polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Polovicu vypitvanej a dôkladne očistenej sliepky rozštvrtíme, vnútornosti a krk dáme do studenej vody, pridáme všetku koreňovú zeleninu, cibuľu, cesnak, čierne korenie, soľ a varíme. Do vriaceho vložíme rozštvrtenú sliepku a uvaríme ju do polomäkka. Mäso vyberieme a upravíme na paprike alebo ako zaprávané. Vnútornosti precedíme, spolu s mrkvou pokrájame a dáme do polievky. Nakoniec do polievky zavaríme halušky, tenké rezance alebo pečeňové knedličky a ochutíme ju posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená