Teľacie mäso prešpikované údenou slaninou v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rovnako veľké kúsky, ktoré prešpikujeme prúžkami slaniny, posolíme, okoreníme, dáme na maslom potreté kúsky alobalu, posypeme pokrájanou cibuľou, zabalíme a v rúre pečieme asi 25-30 minút. Potom alobal trochu pootvoríme a ešte chvíľku pečieme, aby mäso dostalo farbu. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Prívarok z tekvice

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Lečo s hubami

Náročnosť

Kurča grilované s vínom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Marhuľový koktail

Náročnosť