Teľacie mäso prešpikované údenou slaninou v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rovnako veľké kúsky, ktoré prešpikujeme prúžkami slaniny, posolíme, okoreníme, dáme na maslom potreté kúsky alobalu, posypeme pokrájanou cibuľou, zabalíme a v rúre pečieme asi 25-30 minút. Potom alobal trochu pootvoríme a ešte chvíľku pečieme, aby mäso dostalo farbu. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srbský guláš 1.

Náročnosť

Jablkový rôsol

Náročnosť

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút