Vajcový šalát s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na tvrdo uvarené, olúpané a vychladnuté vajcia posekáme. Zemiaky uvarené v šupke, olúpané a vychladnuté spolu s uhorkami pokrájame na malé kocky. Dáme do misy, pridáme majonézu, potom primiešame posekanú cibuľu, smotanu a na koniec noža mleté korenie. Podľa potreby rozriedime nálevom z uhoriek a premiešame. Podávame s chlebom alebo s pečivom, prípadne ako predjedlo.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakový prívarok

Náročnosť

Grécky šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Nepečená kokosová roládka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Skřivan punch

Náročnosť