Vyprážaný patizón s cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Patizóny prekrojíme, vydlabeme jadierka a olúpeme. Nakrájame na plátky asi 5mm hrubé. Natrieme cesnakom, rozotretým so soľou a necháme chvíľu odležať. Obalíme v trojobale a vypražíme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Egrešový rýchly kompót

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Sardinková nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bryndzové halušky

Náročnosť

Rezance

Náročnosť