Vyprážaný patizón s cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Patizóny prekrojíme, vydlabeme jadierka a olúpeme. Nakrájame na plátky asi 5mm hrubé. Natrieme cesnakom, rozotretým so soľou a necháme chvíľu odležať. Obalíme v trojobale a vypražíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kakaová roláda

Náročnosť

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pomarančový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krehké koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút