Zapečené fliačky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Doma pripravené alebo kúpené fliačky uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali vývar z údeného mäsa. V mise vymiešame maslo so soľou a žĺtkami, pridáme uvarené a vychladnuté fliačky, uvarené studené údené mäso pokrájané na kocky a premiešame. Nakoniec do zmesi zamiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Pekáč vymastíme maslom a vysypeme strúhankou, naplníme pripravenou zmesou, zalejeme smotanou alebo mliekom rozšľahaným s vajcom a v dobre vyhriatej rúre pečieme pol hodiny. Zapečené fliačky môžeme pred podávaním trocha posypať postrúhaným tvrdým syrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená