Zapečené kozľa so zemiakmi a zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso z kozľaťa pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, osolíme, obalíme múkou a opečieme z obidvoch strán na oleji. Do pekáča dáme olej, pokrájanú zelenú cibuľkovú vňať, umyté, očistené a na kolieska pokrájané osolené zemiaky, na ne poukladáme rezne a kolieska zo zelenej papriky i rajčiakov. Všetko zalejeme nálevom z vody, horčice, kečupu, worcestra, soli, mletého čierneho korenia a v rúre upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kofilové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mäsové lekno

Náročnosť

Anglický šalát

Náročnosť

Pikantné vajcia

Náročnosť