Zapečené kozľa so zemiakmi a zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso z kozľaťa pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, osolíme, obalíme múkou a opečieme z obidvoch strán na oleji. Do pekáča dáme olej, pokrájanú zelenú cibuľkovú vňať, umyté, očistené a na kolieska pokrájané osolené zemiaky, na ne poukladáme rezne a kolieska zo zelenej papriky i rajčiakov. Všetko zalejeme nálevom z vody, horčice, kečupu, worcestra, soli, mletého čierneho korenia a v rúre upečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená