Zemiaková polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené a olúpané zemiaky pokrájame na kocky a vložíme do osolenej vody, pridáme koreňovú zeleninu a sparený kel, všetko pokrájané na rezance, trocha rasce, majorán a varíme asi 20 minút. Potom polievku zahustíme červenou zápražkou, pripravenou z nasucho opraženej múky a masla, a znova varíme. Nakoniec pridáme čerstvé huby pokrájané na plátky a podusené na masle, alebo sušené huby povarené v mlieku a podusené na masle. Polievku pred podávaním okoreníme mletým čiernym korením, rozotretým cesnakom a posekanou zelenou petržlenovou alebo zelerovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená