už 3274 receptov

Pridaj recept

Bravčové rebierka s pikantnou omáčkou

Bravčové rebierka s pikantnou omáčkou

Zaradené v kategórii:
Bravčové rebierka

Ingrediencie:

4 bravčové rebierka, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti alebo oleja, 20 g hladkej múky, 20 g masla na potretie


Postup prípravy:

Rebierka osušíme, na okrajoch dva razy narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme, zľahka obalíme múkou a v rozpálenej masti alebo oleji z obidvoch strán prudko opečieme asi 10 minút. Upečené potrieme maslom. Podávame s ryžou a pikantnou omáčkou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Prírodné bravčové rebierka
Prírodné bravčové rebierka
Vyprážané bravčové rebierka so zemiakovým šalátom
Vyprážané bravčové rebierka so zemiakovým šalátom
Bravčové rebierko po domácky
Bravčové rebierko po domácky
Bravčové rebierka na paprike
Bravčové rebierka na paprike