už 3274 receptov

Pridaj recept

Bravčový bôčik s jablkami

Bravčový bôčik s jablkami

Zaradené v kategórii:
Bravčový bôčik

Ingrediencie:

600 až 700 g bravčového bôčika, voda, soľ, 3 jablká, 1 lyžica masla, 1 lyžica cukru


Postup prípravy:

Mäso dáme do pekáča kožou dole, podlejeme troškou vody, osolíme a pečieme asi ¾ hodiny, potom mäso obrátime, kožu narežeme a dopečieme. Do panvice dáme olúpané jablká zbavené jaderníkov a narezané na štvrtky, pridáme maslo, trochu cukru a pomaly dusíme. Mäso narežeme a obložíme jablkami.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Plnený bravčový bôčik
Plnený bravčový bôčik
Krvavničky s ryžou
Krvavničky s ryžou
Údené bravčové mäso dusené v keli
Údené bravčové mäso dusené v keli
Jaternicová zmes
Jaternicová zmes