už 3274 receptov

Pridaj recept

Hrachová polievka s údeným mäsom

Hrachová polievka s údeným mäsom

Zaradené v kategórii:
Strukovinové polievky

Ingrediencie:

150 g suchého hrachu, 250 g údeného mäsa (bôčik), 1 menšia cibuľa, cesnak, 150 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), 1,5 l vody, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Umytý prebratý hrach dáme do tlakového hrnca, pridáme mäso pokrájané na kocky, očistenú pokrájanú zeleninu, pokrájanú cibuľu a cesnak. Zalejeme vodou a varíme 25 - 30 minút. Po ochladení hrniec otvoríme, pridáme korenie a dosolíme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s údeným mäsom
Hrachová polievka s údeným kolienkom
Hrachová polievka s údeným kolienkom