Jaternicová kaša
Zaradené v kategórii:
Bravčové vnútornosti

Ingrediencie:
Bravčové srdce a pľúca, 250 g laloka alebo bravčového bôčika, 120 g bravčovej pečene, 2 žemle, štipka majoránu, 5 zrniek tlčeného čierneho korenia, 2 zrnká tlčeného nového korenia, 1 strúčik cesnaku, štipka ďumbieru, soľ, 4 lyžice polievky
Postup prípravy:
Srdce, pľúca a mäso uvaríme do mäkka a posekáme na jemné kúsky, dáme do misy, pridáme rozotretú surovú bravčovú pečeň, 2 vo vývare namočené a vytlačené žemle, korenie, soľ, rozotretý cesnak a trochu vývaru. Zmes dobre premiešame, dáme do pekáča vymasteného masťou a pečieme pol až trištvrte hodiny.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Krúpková kaša | ![]() Krupicová kaša 2. | ![]() Baranie mäso na grécky spôsob | ![]() Jaternicová zmes |