už 3274 receptov

Pridaj recept

Jaternicová kaša

Zaradené v kategórii:
Bravčové vnútornosti

Ingrediencie:

Bravčové srdce a pľúca, 250 g laloka alebo bravčového bôčika, 120 g bravčovej pečene, 2 žemle, štipka majoránu, 5 zrniek tlčeného čierneho korenia, 2 zrnká tlčeného nového korenia, 1 strúčik cesnaku, štipka ďumbieru, soľ, 4 lyžice polievky


Postup prípravy:

Srdce, pľúca a mäso uvaríme do mäkka a posekáme na jemné kúsky, dáme do misy, pridáme rozotretú surovú bravčovú pečeň, 2 vo vývare namočené a vytlačené žemle, korenie, soľ, rozotretý cesnak a trochu vývaru. Zmes dobre premiešame, dáme do pekáča vymasteného masťou a pečieme pol až trištvrte hodiny.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Krúpková kaša
Krúpková kaša
Krupicová kaša 2.
Krupicová kaša 2.
Baranie mäso na grécky spôsob
Baranie mäso na grécky spôsob
Jaternicová zmes
Jaternicová zmes