Kotlíkový guláš 1.
Zaradené v kategórii:
Hovädzie mäso

Ingrediencie:
1 cibuľa, 60 g masti, 400 g hovädzieho mäsa, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, rasca, 1 strúčik cesnaku, voda, 600 g zemiakov, 50 g hrubej múky, 1 vajce, 50 g zelenej papriky, 50 g rajčiakov
Postup prípravy:
Cibuľu očistíme, pokrájame a speníme na masti. Potom k nej pridáme mäso pokrájané na kocky, opečieme, pridáme mletú papriku, mleté korenie, soľ, poseknú rascu a rozotretý cesnak. Podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso už skoro mäkké, pridáme olúpané, na kocky pokrájané zemiaky a ešte spolu varíme. Z múky a vajca vypracujeme polotuhé cesto, z ktorého odkrajujeme malé kúsky a hádžeme do vriaceho guláša. Nakoniec pridáme očistenú, umytú papriku pokrájanú na rezance a rajčiaky pokrájané na malé dieliky. Povaríme do zmäknutia. Podávame s chlebom.
Zdroj foto:pixabay.com
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: maďarská kuchyňa
- Príležitosť: neurčené
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Kotlíkový guláš 2. | ![]() Kotlíkový guláš 3. | ![]() Kotlíkový guláš aby nepálila záha. | ![]() Fazuľový guláš |