už 3274 receptov

Pridaj recept

Pórová nátierka s jabĺčkami

Pórová nátierka s jabĺčkami

Zaradené v kategórii:
Nátierky a pomazánky

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Pórová nátierka s jabĺčkami

Ingrediencie:

2 malé jabĺčka, 1 stredný pór, 100 g tvrdého syru, 1 biely jogurt, 50 g vlašských orechov, mleté čierne korenie, soľ


Postup prípravy:

1. Na panvici za stáleho miešanie opražíme do zlatista vlašské orechy. Necháme vychladnúť.
2. Jablká ošúpeme a spolu s tvrdým syrom nahrubo nastrúhame.
3. Pór nakrájame na tenké kolieska, pridáme biely jogurt a zamiešame spolu s nastrúhanými jablkami a syrom.
4. Nátierku dochutíme korením, soľou a posypeme opraženými vlašskými orechmi.

Tip
:Podávajte na chrumkavom RACIO Knäckebrote ražnom s vysokým obsahom vlákniny (18 %). Vláknina blahodarne pôsobí na peristaltiku čriev a podporí aj váš imunitný systém.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Pórová nátierka
Pórová nátierka
Tvarohová nátierka 2.
Tvarohová nátierka 2.
Pórová polievka so zemiakmi
Pórová polievka so zemiakmi
Pórová polievka s ryžou
Pórová polievka s ryžou