Hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Kurča alebo sliepku vykostíme a mäso pokrájame na väčšie kocky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú mrkvu, pór a zeler, trocha podlejeme horúcou vodou a dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Zaprášime múkou, znovu podlejeme, pridáme trocha citrónovej šťavy a posekanú zelenú petržlenovú vňať, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. V slanej vode osobitne uvaríme karfiol, rozoberieme ho na ružičky a pridáme do hydinového ragú.
Podávame s cestovinou, so zemiakmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená