Hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kurča alebo sliepku vykostíme a mäso pokrájame na väčšie kocky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú mrkvu, pór a zeler, trocha podlejeme horúcou vodou a dusíme, až kým sa šťava nevydusí. Zaprášime múkou, znovu podlejeme, pridáme trocha citrónovej šťavy a posekanú zelenú petržlenovú vňať, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. V slanej vode osobitne uvaríme karfiol, rozoberieme ho na ružičky a pridáme do hydinového ragú.
Podávame s cestovinou, so zemiakmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvové pyré

Náročnosť

Anglická sviečkovica

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny