Rybacie filé na paprike
Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:
30 g masti, 30 g údenej slaniny, 40 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, 600 g rybacieho filé, soľ, 2 stredne veľké papriky, 3 dl kyslej smotany, 30 g hladkej múky, mleté čierne korenie
Postup prípravy:
Na masti rozškvaríme slaninu a zapeníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na porcie pokrájané, posolené a okorenené rybie filé a prikryté 3 - 4 minúty podusíme. Potom prilejeme kyslú smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku a všetko spolu necháme ešte asi 5 - 6 minút na miernom ohni povariť. Do hotového pokrmu vložíme na tenké kolieska nakrájanú papriku a necháme ju upariť.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: pre 4 osoby
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: dusenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Rybacie filé na šampiňónoch | ![]() Rybacie filé pečené so syrom | ![]() Rybacie karbonátky 2. | ![]() Rybacie filé s paradajkami a cibuľou |